Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čemu se sve kumovalo...

Najpopularniju kumovi su -političari!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto rođaka ili bliskih prijatelja, sve češći, posebice krsni kumovi su političari.

Roditelji kažu da je to pitanje ugleda, a od takvih kumstava nemaju očekivanja. No, osim djece, političarima za kumovanje su najzanimljivije sve vrste brodova, a nađe se tu i pokoja soba za rodilje. Ivana Jadranka Purda premijerki nije jedino kumče. Mariju i Maji, četvrtom paru blizanaca vukovarske obitelji Kell, Kosor je bila kuma još kao ministrica. No, među političarima, najpoželjniji kum je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Kršteni kum bio je čak 121 put, svako je njegovo kumče dobilo tri i pol tisuće kuna. Na krštenja je tako Milan Bandić potrošio više od 400 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest"

Bivši ministar obrane Berislav Rončević kum je prvom hrvatskom protuminskom brodu Korčula.Kum tankeru Donat, prije četiri godine bio je tada državni tajnik Branko Bačić. Porinuću tankera vrijednog 54 milijuna dolara, osobno je sudjelovao. Bivši predsjednik Stjepan Mesić na Badnjak prije dvije godine kumovao je sobi za novorođenčad i majke.Da kumstvo ne poznaje granice, bivši je predsjednik pokazao kumujući novom stadionu u slovenskoj metropoli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene