Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadmašili sami sebe

Zavirite u njihovu božićnu čaroliju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na gospodarstvu obitelji Salaj u Grabovnici u blizini Čazme svečano je večeras otvorena 11. 'Božićna priča iz Čazme' - najveći festival svjetla u Hrvatskoj.

Lijepo vrijeme jako je važno obitelji Salaj iz Čazme. Njihovo dvorište od danas ponovno očarava sjajem tisuća božićnih svjetala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pokrenuta humanitarna akcija Velika božićna tragedija: U požaru poginuli otac i dvojica sinova - uzrok su lampice na boru Slika nije dostupna Teško je ozlijeđena Užas u Zagrebu: Ukrašavala balkon lampicama pa pala s visine od 12 metara

Salajevi svake godine uspijevaju nadmašiti sami sebe. S godinama su postali prava atrakcija, u njihovom se dvorištu održavaju različite kazališne predstave, koncerti, a ove godine očekuju i 50. tisućitog posjetitelja.

>> Nastavljena je 'Božićna priča – najljepša božićna ulica'

'Božićna priča iz Čazme' najveći je festival svjetla u Hrvatskoj. Pred mnogim uzvanicima, predstavnicima ministarstava turizma i poljoprivrede, Bjelovarsko-bilogorske županije i petstotinjak gostiju zasvijetlilo je gotovo 1.500.000 žaruljica raspoređenih na oko tisuću biljaka te drvenih kućica i mostića na posjedu obitelji Salaj.

Vrata "Božićne priče" za posjetitelje će biti otvorena do 8. siječnja sljedeće godine, a očekuje se da će je vidjeti više od 50.000 ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene