Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena snimka

VIDEO Nad Hrvatskom preletjeli MiG-ovi i Rafalei: Pogledajte kako je to izgledalo iz kokpita našeg pilota

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nad Hrvatskom su u utorak poslijepodne preletjeli MIG-ovi i Rafalei. MORH je objavio snimku iz kokpita našeg pilota.

U utorak oko 17:15 nad Zagrebom su preletjeli MiG-ovi i Rafalei. Na njihov prelet građane je upozorilo Ministarstvo obrane.

Pročitajte i ovo Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj" Počinje izgradnja Biciklističke magistrale - 3 u Zagrebu Biciklom od Savske do Dugog Sela: Počinje izgradnja Biciklističke magistrale

Na društvenim mrežama objavili su da se zajedničko letenje i uvježbavanje hrvatskih i francuskih pilota održava u sklopu bilateralne aktivnosti s francuskom ratnom mornaricom.

Građane su zamolili za strpljenje i razumijevanje zbog pojačane buke.

Kako je prelet iznad Jadrana izgledao iz kokpita hrvatskog pilota u MIG-u, pogledajte u videosnimci koju je objavilo Ministarstvo obrane.

Nedugo nakon poslijepodnevnog preleta predsjednik Zoran Milanović je strogo zabranio preletavanje vojnih zrakoplova iznad Zagreba i svih drugih gradova u Hrvatskoj.

Milanović je naložio načelniku Glavnog stožera OSRH da se odmah istraži i utvrdi odgovornost za uznemiravanje građana Zagreba.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene