Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret premijera i župana

Na Predsjedništvu HDZ-a brojne teme. Anušić: "Neću potezati nikakva pitanja"

U Zagrebu je održano redovito Predsjedništvo HDZ-a. Bila je to prilika da se nakon dugo vremena sretnu premijer Andrej Plenković i osječko-baranjski župan te potpredsjednik HDZ-a Ivan Anušić.

Jedna od najvažnijih tema susreta Andreja Plenkovića i Ivana Anušića na redovitom Predsjedništvu HDZ-a su posljedice požara u Osijeku, ali i sudbina Frane Barbarića.

Podsjećamo, župan Anušić izjavio je nedavno kako Barbarić šteti HDZ-u. Plenković je nakon sastanka poručio da su sve komunikacijske rupe među njima zatvorene, a ni župan Anušić na sastanku nije otvorio pitanje o Barbariću.

Pročitajte i ovo Posljedice izraelskog bombardiranja Gaze Rat na Bliskom istoku FOTO/VIDEO Objavljene jezive snimke napada na bolnicu u Gazi, pojavio se i novi video. Bukte prosvjedi na Zapadnoj obali, snage sigurnosti ispaljivale suzavac i šok-bombe

"Ja neću potezati nikakva pitanja, ja sam rekao već puno puta i znate vrlo dobro kako ja izravno komuniciram. Moj je interes kvalitetna i dobra stranka na području moje županije", rekao je osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

Više pogledajte u videoprilogu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene