Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga i Interpol

Hrvat nestao na Malti, majka zatražila pomoć: "Samo da mi sina nađu živog"

Vedran Batarilo
Vedran Batarilo Foto: Nestali.hr
Vedran Batarilo nestao je 23. siječnja na Malti, gdje radi. Tada je posljednji put zvao obitelj, a mobitel mu je sada, kaže majka, ugašen.

Obitelj i policija tragaju za 38-godišnjim Vedranom Batarilom, koji je nestao prije tjedan dana u Sliemi na Malti, gdje radi za jednu francusku tvrtku.

Vedran je rodom iz Slavonskog Broda. Kako stoji na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, Vedran je nestao 23. siječnja. Tada je posljednji put komunicirao s obitelji, a nakon toga više nisu uspjeli doći do njega.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u susjedstvu Otkriven motiv jezivog ubojstva? Muškarac pronađen gol zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima

Visok je oko 180 centimetara, ima smeđu kosu i kestenjaste oči, jače je tjelesne građe i ima tetovažu na prsima.

U potragu se uključio i Interpol. Vedranu je mobitel ugašen, a njegova majka kaže da je zvala hrvatsko veleposlanstvo u Rimu, koje pokriva i Maltu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bukti zaraza u Beogradu Četvero djece umrlo od hripavca u bolnici: "Jedno je životno ugroženo, puno ih ima tešku kliničku sliku"

"Već drugog dana kad mi više nije odgovarao na poruke ni pozive jer mu je mobitel ugašen, kontaktirala sam policiju. A u Veleposlanstvu su mi rekli da sve poduzimaju i da se moram strpjeti. Dani mi prolaze u neizvjesnosti, strahu i tuzi. Samo da mi sina nađu živog", rekla je majka za Jutarnji list.

U slučaju da posjedujete informacije o nestalom, možete javiti na 192 ili informacije dostaviti i na e-mail nestali@nestali.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene