Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredni događaj

NA AUTOCESTI A4 OTVORILA SE RUPA Promet zatvoren i preusmjeren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A4 Zagreb-Goričan između čvorova Varaždin i Ludbreg došlo je do izvanrednog događaja prilikom izvođenja radova prolaska odvodnje otpadnih voda ispod trupa autoceste.

Investitor radova je Općina Jalžabet, za potrebe poduzetničke gospodarske zone, a izvođač radova je Vodogradnja Varaždin d.d..

Pročitajte i ovo Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Uslijed izvođenja radova došlo je do otvaranja rupe u centralnom pojasu autoceste (smjer Zagreb) i otvaranja rupe u zaustavnoj traci (smjer Goričan), te slijeganja nasipa na bankini (smjer Goričan).

Zbog sigurnosti prometa na autocesti dionica autoceste čvor Varaždin - čvor Ludbreg prema Goričanu zatvara se u 19:40, a dionica autoceste čvor Ludbreg - čvor Varaždin u smjeru Zagreba u 20:30 sati. Nakon 20:30 sati dionica autoceste A4 od čvora Varaždin do čvora Ludbreg biti će zatvorena za sav promet u oba smjera.

Preusmjeravanje prometa odvijat će se na alternativnim pravcima:

Smjer Zagreb - Goričan : čvor Varaždin, D528 prema D3 do D2 prema D530 i čvoru Ludbreg.
Smjer Goričan - Zagreb: čvor Ludbreg D530 prema D2 do D3, prema D528 i čvoru Varaždin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene