Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodni sajam namještaja

Ovaj je INOVATIVNI hrvatski proizvod plijenio pažnju kupaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivno, korisno i inovativno je na međunarodnom sajmu namještaja Ambienti.

Opremanje ili preuređenje doma uvijek je lakše uz dobar savjet, pa su mnogi u potrazi za novim idejama krenuli put Zagrebačkog velesajma.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju

Šarenilo dječjih soba privuklo je i gospođu Karmelu. 'Razmišljam o ovoj praktičnoj klupici, kad unučica dođe baki da može prespavati', kaže Karmela. Višenamjenska klupica ili krevetić, hrvatski je proizvod od bukve.

'Krevetić koji se nivelira po visini. Stavlja se na krevet gdje majka spava. Može se ili podići ili spustiti', objasnio je Zoran Polinec, proizvođač. Kad dijete naraste onda se to može koristiti kao sjedalo, može biti u dječjoj sobi.

>> Upoznajte jedinog domaćeg proizvođača dječjeg namještaja!

Na ovogodišnjoj Ambijenti posjetitelji mogu vidjeti sve vrste namještaja od modernog, rustikalnog, pa čak i inovativnog. U jednoj od izloženih kupaonica ormarić otvarate samo jednim pritiskom na gumb.

Za one koji su željni promjene u svojem životnom prostoru dovoljno je kupiti i samo jedan komad namještaja kao što je zrcalo. 'Vrlo je efektno, daje dubinu prostoru', objašnjava Ljerka Lešković. Daje prostoru čar, daje mu i osobnost, lijepo se uklapa i u moderan i u klasičan prostor.

A klasičan prostor može se osvježiti i dekorativnim kamenom. 'Kupci se odlučuju za recimo jedan zid koji bi istaknuli i na taj način bi si podigli prostor', rekla je Dajana Cicak.

Za male stanove idealna su rješenja poput naslonjača koji postaje ležaj. A kupci su najsretniji kada mogu naći hrvatski proizvod, kvalitetan i pristupačan cijenom. 'S obzirom da sam iz Slavonskog Broda, a oni su mi susjedi, otići ćemo direktno u proizvodnju', rekao je Mato. Uz bogatu ponudu i brojne akcije svatko može pronaći nešto za sebe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene