Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi incident

Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Denis Kapetanovic/Pixsell
Splitska policija jučer je primila dojavu da je nepoznati muškarac tijekom vožnje sudionici u prometu iz vozila pokazivao nož. Odmah su izašli na teren, pronašli ga i priveli.

Splićani su danas izašli na prosvjed zbog svirepog ubojstva mladića nožem. Građani su zabrinuti zbog nasilja, a da su njihove brige opravdane pokazuje i slučaj koji se dogodio jučer. Policija je primila dojavu da je nepoznati muškarac iz svojega automobila prijetio drugoj vozačici (40) nožem.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 53-godišnjak u 14:15 kao vozač dok je vozilom bio zaustavljen na semaforu za vrijeme rada upaljenog crvenog svjetla, pokazao srednji prst pa potom i nož vozačici koja se nalazila iza njega u svom vozilu", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija na nivou EU-a Stižu nova pravila za oduzimanje vozačke dozvole

Kada ga je žena zaobišla, muškarac ju je pratio i zatim se svojim vozilom približavao i kroz otvoreni prozor vozila pokazivao nož dok je glasno vikao.

Vozačica je za Slobodnu Dalmaciju ispričala da je u automobilu bila s kćeri, a vozaču koji je zaspao na zeleno svjetlo je zatrubila nakon čega joj je pokazao nož i počeo prijetiti.

"Bio je s desne strane, djetetu mi bliže. Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!", prisjetila se vozačica.

Policijski su službenici nakon dojave izašli na teren i započeli potragu. Intenzivno su obilazili šire područje događaja te su uskoro pronašli vozilo, ali bez vozača. Utvrdili su identitet muškarca, kojeg su jučer u poslijepodnevnim satima pronašli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Promjene na frontu FOTO: Ovo je trenutačna situacija u Ukrajini, objavljene najnovije karte

Muškarac je prilikom pronalaska oko struka imao nož koji se nalazio u futroli, a policajci su mu ga oduzeli te njega odveli ga u bolnicu na preventivni pregled. Nakon što je otpušten s hitnog bolničkog prijema doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene