Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Rijeci

Je li sve bilo po proceduri? Muškarac kojeg je upucao policajac još uvijek u kritičnom stanju

Aktualno Galerija Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Napadač, ilustracija - 1 Napadač, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Napadač, ilustracija - 2 Napadač, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Policija, ilustracija Galerija 1/4 >>
Prilikom intervencije zbog obiteljskog nasilja policajac je pucao u naoružanog muškarca.

Kako je izvijestila primorsko-goranska policija, naoružani muškarac koji se dovodi u vezu s nasiljem prijetio je vatrenim oružjem policajcu, nakon čega ga je njegov kolega upucao. Zbog prostrijelne se rane nalazi u bolnici na jedinici intenzivnog liječenja.

Policija zbog zaštite djeteta ne otkriva više detalja, javlja reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

"Dežurni liječnici kažu da je muškarac pod budnim okom policije, a njegovo stanje je i dalje ozbiljno te je u životnoj opasnosti. Dobio sam informaciju da je riječ o muškarcu koji ranije nije evidentiran za slična kaznena djela obiteljskog nasilja tako da policija tek treba vidjeti što je bio motiv za obiteljsko nasilje i zašto je izvadio pištolj", rekao je Mikić..

Pročitajte i ovo Lava Petrušić Ujedinila Hrvatsku Mala ratnica Lava se vraća u Hrvatsku! "Karte su kupljene. Ovu ludu avanturu privodimo kraju"

Pročitajte i ovo Posljedice poplava na Šoderici traje uzorkovanje vode i tla Bivša praonica vagona tempirana ekološka bomba: Zagađena voda dospjet će svugdje, ugroženi bunari i polja?

U Rijeku su u popodnevnim satima stigli i istražitelja iz Ravnateljstva policije.

"Oni će saslušati svoga kolegu i vidjeti je li poštovao proceduru i je li morao pucati. Definitivno će dosta odgovara trebati dati i ozlijeđeni muškarac, ali policija zasad s njim ne može voditi razgovor", napomenuo je reporter. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene