Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen napadač

FOTO Drama kod Valpova: Upucan policajac, hitno prebačen u bolnicu

Aktualno Galerija Mjesto na kojem je ranjen policajac - 4 Mjesto na kojem je ranjen policajac - 4 Foto: Vlado Kos/Cropix Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3 Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3 Foto: Vlado Kos/Cropix Mjesto na kojem je ranjen policajac - 2 Mjesto na kojem je ranjen policajac - 2 Foto: Vlado Kos/Cropix +0 Mjesto na kojem je ranjen policajac - 1 Galerija 1/4 >>
U Šagu je propucan policajac koji se u tom trenutku nalazio izvan službe. Kako je priopćila policija, osumnjičeni muškarac je uhićen.

U mjestu Šag kraj Valpova ranjen je policajac iz Policijske uprave osječko-baranjske. "Operativno-komunikacijski centar PU osječko-baranjske danas u 11:25 zaprimio je dojavu da je jedna muška osoba u Šagu pucala iz vatrenog oružja te da ima ozlijeđenih osoba", izvijestila je policija.

Kod Vatrogasnog doma u Šagu ozlijeđen je policajac Policijske postaje Belišće koji se u tom trenutku nalazio izvan službe, priopćila je policija te dodala da je uhićen 64-godišnjak.

Mjesto na kojem je ranjen policajac - 4 Mjesto na kojem je ranjen policajac - 3 (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Pročitajte i ovo Ilustracija TRAJE OBDUKCIJA Drama u susjedstvu: Muškarac nakon svađe upucao ženu, to je treća ubijena žena u tjedan dana

Ozlijeđeni policajac prevezen je u Klinički bolnički Centar Osijek, gdje mu se pruža liječnička pomoć. Po zadnjim informacijama, zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene