Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć pružena u bolnici

Muškarac (81) autom naletio na 11-godišnjeg dječaka: Težina ozljeda nije poznata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
U prometnoj nesreći u blizini Varaždina 81-godišnjak je automobilom udario 11-godišnjeg dječaka na biciklu, težina dječakovih ozljeda nije poznata.

U prometnoj nesreći kod Varaždina 81-godišnji muškarac automobilom je naletio na 11-godišnjeg dječaka na biciklu. Nesreća se dogodila u srijedu oko 15:10 u ulici Alojzija Stepinca u mjestu Krkanec.

Pročitajte i ovo Denis Buntić - 2 nakon što je pretukao suprugu Sud opet odbio žalbu: Bivši reprezentativac Denis Buntić ostaje na slobodi

Muškarac se skretanjem u lijevo automobilom iz dvorišta uključivao u promet u smjeru Vidovca, no prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom.

U tom trenutku 81-godišnjak je prednjim dijelom automobila naletio na lijevi bočni dio bicikla kojim je upravljao 11-godišnjak. Dječak se nepropisno kretao nogostupom iz mjera Tužno u smjeru mjesta Vidovec te nije imao kacigu.

Pročitajte i ovo Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

Ozlijeđenom dječaku liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Varaždin, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene