442679
442679
442679
442679
442679

Mungosi nastavljaju štrajk ispred MUP-a

  • , 08.07.2016., 11:30
  • Autor:
  • komentara

Završio je sastanak Mungosa s predstavnicima Vlade.

 
 
 
 
Prosvjed pirotehničara Mungosa (Nikola Cutuk/PIXSELL)
Prosvjed pirotehničara Mungosa (Nikola Cutuk/PIXSELL)

Budući da predstavnici Štrajkaškog odbora tijekom pregovora s upravom državne tvrtke nisu ostvarili dogovor, pirotehničari tvrtke Mungos razminiranje d.o.o. nastavljaju štrak pred Ministarstvom unutarnjih poslova.

Predstavnici štrajkaši su primljeni na sastanak u ministarstvo, ali kako nisu došli do zajedničkog rješenja, pirotehničari su najavili štrajk u ponedjeljak u 10 sati.

Iako su najavili štrajk, nadaju se nastavku razgovora, ovoga puta s tehničkim ministrom Vlahom Orepićem i opozvanim predsjednikom Vlade Tihomirom Oreškovićem.

Štrajk u jedinoj državnoj tvrtki za razminiranje započeo je u utorak nakon prekida procesa kolektivnog pregovaranja, nesupješnog okončanja postupka mirenja i neprihvaćanje sindikalnih zahtjeva za povećanjem plaće na 15.000 kuna brutto.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se