Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem s plaćama

Mungosi nastavljaju štrajk ispred MUP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završio je sastanak Mungosa s predstavnicima Vlade.

Budući da predstavnici Štrajkaškog odbora tijekom pregovora s upravom državne tvrtke nisu ostvarili dogovor, pirotehničari tvrtke Mungos razminiranje d.o.o. nastavljaju štrak pred Ministarstvom unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Ivan Malenica nakon prosvjeda Štrajkaši traže ostavku Malenice, a on im je poručio: "Tražimo racionalan pristup" Josipa Krajinović, reporterka Dnevnika Nove TV Niz problema Suci konačno postigli dogovor s ministrom, ali pravosudni policajci još nisu dobili ponudu: "Ako ne bude dogovora, ići će u štrajk"

Predstavnici štrajkaši su primljeni na sastanak u ministarstvo, ali kako nisu došli do zajedničkog rješenja, pirotehničari su najavili štrajk u ponedjeljak u 10 sati.

Iako su najavili štrajk, nadaju se nastavku razgovora, ovoga puta s tehničkim ministrom Vlahom Orepićem i opozvanim predsjednikom Vlade Tihomirom Oreškovićem.

Štrajk u jedinoj državnoj tvrtki za razminiranje započeo je u utorak nakon prekida procesa kolektivnog pregovaranja, nesupješnog okončanja postupka mirenja i neprihvaćanje sindikalnih zahtjeva za povećanjem plaće na 15.000 kuna brutto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene