Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plivao Kvarnerom

VIDEO: Mrežom izvukli morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnji prizor na Krku: morski pas dug oko osam metara na suhom.

Zapleo se u mreže i vrše 200-tinjak metara od obale, pokraj kampa Pušča. Ljudi su ga pokušali izvući na obalu, no morski pas je tijekom akcije uginuo. Tek je uz pomoć strojeva dovezen na suho. Pretpostavlja se da je riječ o istom onom morskom psu koji je proteklih dana plivao Kvarnerom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Morski psi su na vidiku' Nova Klik djevojka postaje konkurencija bivšem od Nikoline Pišek? Slika nije dostupna 'O Zvone, gotovi smo' 'Sve je bilo normalno dok mu rep nije izašao'

>> VIDEO: Morski pas viđen 150 metara od Ičića

Najvjerojatnije je riječ o Golemoj psini. Može narasti i do 12 metara, a najveći dosada se nasukao u Japanu. Imao je 10 metara i težio gotovo 4 tone. To je vrsta morskoga psa koja nije opasna za ljude, no njemački surfer koji se zatekao u kampu misli drukčije. 'Mislim da je to pravi morski pas. vidio sam ih mnogo jer sam surfajući mnogo putovao svijetom. Mislim da je zube izgubio jer se zapetljan u konopce pokušavao izbaviti', tvrdi njemački surfer.

Okupljeni kažu kako ih ovaj nesvakidašnji događaj neće omesti da i ubuduće uživaju u svim čarima našega prekrasnog mora. Morski pas bez obzira na sve napore okupljenih nije uspio preživjeti. Odvučen je na pučinu i vraćen moru kojem pripada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene