Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavili ultimatum

NEMA KOMPROMISA Most traži smjenu ministra Crnoje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mostu navodno smatraju da novi ministar branitelja ima previše afera zbog kojih ne može obnašati ovu funkciju.

MOST traži bezuvjetnu smjenu ministra branitelja Mije Crnoje koji je posljednjih dana glavni sudioniik skanadala koji se tiču nove Vlade, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji" Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja

Izvor iz Mosta tvrdi da Karamarko s odlukom odugovlači, ali što se tiče Mosta oko Crnoje nema kompromisa. Žele smjenu jer se radi o osobi koja ima previše afera i ne može obnašati funkciju ministra.

Izvor Jutarnjeg objasnio je i da im je za vrijeme pregovora došlo samo jedno upozorenje kako Crnoja nije dobar kandidat, a obzirom da je upozorenje stiglo putem Facebooka nije se moglo uzeti kao razlog da ga se ne imenuje ministrom. Također, Mostu nisu dostupni instumenti pomoću kojih bi mogli provjeriti biografiju novog ministra branitelja.

Sporna adresa

Podsjetimo, u službenom životopisu kao adresu stanovanja Crnoja je naveo lokaciju u Samoboru na kojoj očito ne živi. Na toj se adresi službeno nalazi tek drvena kućica s kućnim brojem.

Tjednik Nacional istodobno ministra proziva zbog navodnih zatvorskih dana te priča o navodnom nasilju. Crnoja se nije oglasio o tim tvrdnjama, a šef HDZ-a poručio je da će, ukoliko se dokaže da je pogriješio, biti sankcioniran.

'To treba istražiti, slažem se, ali ne mogu u ovom trenutku dok nemam sve informacije ispred sebe osim onoga što sam pročitao u medijima. Mislim da ne bi bilo korektno o tome govoriti', komentirao je ovaj slučaj čelnik Mosta Božo Petrov i dodao da će o slučaju razgovarati s Karamarkom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene