Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ovo nije prvi slučaj'

MOST na Facebooku o ponašanju Željka Reinera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u javnost dospjela vijest kako je novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora pod policijskom pratnjom putovao na skijanje, oglasio se i MOST. Točnije, na Facebooku je stav stranke o svemu napisao njezin glasnogovornik Nikola Grmoja.

Objavu koju je, povodom spomenutog ponašanja Željka Reinera, Nikola Grmoja napisao na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

'Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je čekanje u koloni sigurnosni rizik. No, mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje i odlazak na skijanje apsolutno neprimjereno. Građani sigurno ovako nešto ne očekuju. Troškovi ovakve vrste osiguranja su neprihvatljivi. Ovo nije prvi slučaj nekog visoko pozicioniranog političara koji odlazi na privatno putovanje i koristi osiguranje koje se plaća iz džepova građana ( premijer Milanović 2012.) što je nedopustivo. Imali smo i gorih slučajeva poput korištenja službenog automobila za odlazak na skijanje (ministar Varga). Vrijeme je da se sa takvom praksom prestane i da se političari počnu odgovornije odnositi prema proračunskom novcu koji je zapravo novac građana!', napisao je na Facebooku glasnogovornik MOST-a, Nikola Grmoja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene