Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje potraga

Mladić skočio sa sisačkog mosta i nestao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija još uvijek traga za mladićem koji je u nedjelju ujutro oko 4:10 sati skočio sa sisačkog Starog mosta u Kupu i više se nije pojavio na površini vode.

Postoje svjedoci koji su vidjeli da je mladić skočio, a navodno je na mostu ostavio i neke osobne stvari. Kako je glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke Natalija Mezak - Dolenčić priopćila na današnjoj konferenciji za novinare, pretpostavlja se da je riječ o Z. Š. (22) iz Stupna, čiji je nestanak prijavila majka.

Pročitajte i ovo Srušeni most u Baltimoreu u Baltimoreu Luka još nije potpuno otvorena: Urušeni most raznijet će eksplozivom Marin Miletić i Marija Selak Raspudić nepoznati detalji Zašto nikada nije imala šanse protiv Miletića? Procurio dosad nepoznati razlog raskola u Mostu

>> Ribar nestao u olujnom nevremenu pronađen mrtav, drugi doplivao do obale

Mladić je navodno u subotu, 31. kolovoza, otišao u Sisak na utakmicu i u provod, ali se više nije vratio. Već u nedjelju je počela potraga za tijelom mladića, što bi rasvijetlilo okolnosti stradavanja i njegovu sudbinu. Međutim, niti nakon dva dana traganja tijelo nije pronađeno, pa je za sada riječ samo o pretpostavkama. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene