Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Brijuna

Ribar nestao u olujnom nevremenu pronađen mrtav, drugi doplivao do obale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru između Velikog i Malog Brijuna nešto prije 12 sati pronađen je mrtav ribar koji je nestao u moru dok je u Istri bjesnilo nevrijeme, potvrđeno je iz pulske Lučke kapetanije.

U jakom naletu kiše i vjetra u akvatoriju Brijuna na devetmetarskoj drvenoj pasari koja je potonula jutros oko 10 sati smrtno je stradao ribar D.G. (37) dok je drugi ribar M.K. (58) neozlijeđen doplivao do obale, izvijestili su iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture .

>> VIDEO Olujna noć i jutro: Kiša, grmljavina, pijavice

Tijelo preminulog ribara pronašli su djelatnici Lučke kapetanije Pula oko 500 metara južnije od potonule brodice.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Jaki naleti vjetra naginjali su pasaru na desni bok te se uskoro i potopila, a nesretni ribar u tom se trenutku nalazio u kabini plovila.

Drugi ribar doplivao je do obale udaljene oko 200 metara i krenuo po pomoć. U potragu su se odmah uputili djelatnici pulske lučke kapetanije i djelatnici nadzorne službe otočja Brijuni.

Ribari su u ribarenje krenuli jutros oko 5 sati iz pulske ACI marine, navedno je u prioćenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene