Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala letjelica HRZ-a

Mladi turist otrovao se gaseći požar na Hvaru, helikopterom prebačen u splitsku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom gašenja požara u mjestu Milna na Hvaru otrovao se ugljičnim monoksidom 24-godišnji mladić iz Koprivnice te je helikopterom hitno prevezen u splitsku bolnicu.

Mladić koji je u Milni boravio kao turist, stradao je sinoć oko 18:45 kada je sudjelujući u gašenju požara, koji je zahvatio nisko raslinje i borova stabala, u jednom trenutku klonuo. Helikopterom HRZ-a prevezen je u splitsku bolnicu, a kako se doznaje od liječnika, mladić je najvjerojatnije otrovan ugljičnim monoksidom. S obzirom da se riječ o težim ozljedama zadržan je na liječenju u bolnici.

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Ilustracija Zahvatio šumu Požar na Hvaru: Na otoku gorjelo među raslinjem, u pomoć došao i kanader

>> U Bulićima gori hrastova šuma, požar gase i tri kanadera

Požar na području Milne, koji je u jednom trenutku zaprijetio i kućama, ugašen je sinoć oko 20 sati, a izgorjelo je oko 15 tisuća metara četvornih niskog raslinja i borova. Tijekom dana bit će obavljen očevid.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene