Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako tvrdi SDP-ovac

HDZ-ov zastupnik izazvao zgražanje izjavom: ''Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgovor na pitanje zašto mladi masovno odlaze iz Hrvatske pokušao je dati HDZ-ov saborski zastupnik Mladen Karlić, koji ujedno drži i funkciju predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca. Barem tako tvrdi tamošnji SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.

Na sjednici Gradskog vijeća u utorak Mladen Karlić rekao je da je "odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život". To su riječi koje je na svom profilu na Facebooku prenio SDP-ov gradski vijećnik Damir Rimac.

Pročitajte i ovo Mladi i izbori - 4 Superizborna godina Europski izbori su pred vratima: Mlade zanimaju ova pitanja, a otkrili su i zašto (ne) izlaze na izbore Ella Selak Bagarić, Hrvatska psihološka komora - 5 Savjet za roditelje i društvo Psihologinja nakon tragedije ukazala na jednu važnu stvar i poručila: "Mi smo davno prije ovog događaja ušli u crveno"

''Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Mladen Karlić izjavio je 'kako je odljev mladih iz Vinkovaca i Hrvatske posljedica teških roditelja koji im zagorčavaju život'. Najoštrije osuđujem ovakvu izjavu prvenstveno kao roditelj jedne gimnazijalke koja je odlična učenica, ali i kao osoba koja je dugo vremena u lokalnoj politici'', napisao je Rimac.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene