Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2 MINUTE RAZGOVORA

Misteriozna žena zvala kapetana prije leta, tko je ona?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaharie Ahmad Shah, kapetan nestalog malezijskog aviona primio je dvominutni poziv kratko prije uzlijetanja. Nazvala ga je misteriozna žena s mobitela prijavljenog na nepostojeće ime.

Kapetana Zahariea Ahmada Shaha, neposredno prije polijetanja, na mobitel je nazvala misteriozna žena s kojom je pričao dvije minute.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Teretni brod - 1 Traže oslobođenje kapetana Bekavca Sindikat pomoraca apelira na Ministarstvo: "Ovo je kriminalizacija pomoraca, cijeli slučaj jako je čudan"

Istražitelji smatraju da je ovaj podatak bitan jer svatko tko kupuje sim karticu s koje je upućen poziv, mora ispuniti obrazac pri čemu mora dati svoj identifikacijski broj ili broj putovnice, piše news.com.

Istragom je ustvrđeno kako je sim kartica nedavno kupljena u Kuala Lumpuru. Kupio ju je netko tko je koristio žensko ime i lažni identitet. Stoga postoji sumnja da je 53-godišnji kapetan bio povezan s terorističkim skupinama čiji članovi redovito koriste podatke koji se na kraju pokažu lažnima. Svi ostali koji su nekoliko sati prije polijetanja razgovarali s pilotom telefonski, već su ispitani.

PILOTI VIŠE ZEMALJA U AKCIJI: Pojačava se potraga za avionom!

Svi osim te jedne misteriozne osobe.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysia Airlinesa s 227 putnika i 12 članova posade misteriozno je nestao 8. ožujka na letu iz Kuala Lumpura za Peking, od kada se za njim intenzivno traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene