Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna kemikalija

Misterij u Kloštar Ivaniću: ''Tko je kriv za trovanje mog sina?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj traži odgovore, a lovci i proizvođač tvrde: nismo krivi!

Lovačko društvo na području Kloštar Ivanića lokalnom je stanovništvu podijelilo repelent - kemikaliju za odbijanje divljači od usjeva. Nakon trovanja jednog od stanovnika, našu ekipu kontaktirala je majka otrovanog i izrazila sumnje u neispravnost repelenta.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

>> Iza kulisa događaja koji je gledao cijeli svijet

Razgovarali smo s proizvođačem koji tvrdi da navedni repelent nije njihov, te da to uopće nije industrijski repelent, već otrov. Lovačko društvo tvrdi kako nije odgovorno i uvjeravaju kako su podijelili ispravan repelent.

>> Jesu li prodavači oprezniji?

Razgovarali smo i s lokalnim stanovništvom koje je navedenu kemikaliju i koristilo. Niti jedan laboratorij u Hrvatskoj ne može identificirati o kakvoj je kemikaliji riječ, a forenzički laboratorij MUP-a šuti jer ne mogu ništa poduzeti dok se ne podignu kaznene prijave.

Može li itko garantirati da do novih trovanja neće doći? Odgovore doznajte večeras u Provjerenom u 22:50 na Novoj TV!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene