Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saznala preko radija

Dirljiva priča iz Gunje: Mislila da je izgubila sve, no ronilac joj spasio piliće, a susjedi hrčka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tereziji Jakić koja je prije nekoliko dana evakuirana iz svoje kuće u Gunji, dogodio se malo vjerojatan, dirljiv trenutak.

Terezija Jakić, koja je trenutačno smještena u Slavonskom Brodu, u svojoj kući u Gunji ostavila je sve što ima. Kaže da se spremala za svakodnevne obveza kada je evakuirana i mislila je da je sve izgubila, piše Brod portal.

Pročitajte i ovo Svađa zbog tambure - 1 Pukla žica Svađa između Grada i udruge dovela do bizarne situacije: "Mi ne tražimo radna mjesta, mi radna mjesta imamo" Slika nije dostupna Pronađeno tijelo još jedne poginule osobe VIDEO Voda iz Gunje prodrla prema Drenovcima, na snazi prisilna evakuacija!

Ovo nije prvi put da je Terezija izbjeglica. I prije više od 20 godina zbog rata je morala s obitelji napustiti dom. Vratili su se i obnovili kuću, a sada su opet ostali bez svega.

Mislila je da je ostala bez svega uključujući 15 pilića za koje je smatrala da je izgubila i da ih je 'poklala' voda.

Štete od poplava i do 500 milijuna kuna, Vlada obećaje pomoć svima

Čuvši to u eteru Radio Slavonije, Marko, ronilac iz Zagreba koji je posljednjih dana pomagao u Gunji, javio se da bi obavijestio gospođu Tereziju da je spasio piliće, a susjed bijelog miša u krletci i danima ih hranio.

Ovo je jedna u nizu nevjerojatnih priča koje čujemo ovih dana koje pokazuju što službe za spašavanje rade u poplavljenim područja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene