Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao ih uz cestu

Veliko srce Mirka Filipovića: "Ako netko želi udomiti ove nesretnike, neka me kontaktira..."

Mirko Filipović i psi koje je našao (Foto: screenshot Facebook)
Mirko Filipović i psi koje je našao (Foto: screenshot Facebook) Foto: screenshot Facebook
Mirko Filipovć uz cestu je pronašao dva napuštena psa koja je nahranio, očistio od krpelja koliko može, a planira ih odvesti i veterinaru. Traži nekoga tko bi ih udomio.

Mirko Cro Cop Filipović u pokušaju je da udomi dva napuštena psića.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Osječki azil poziva u pomoć (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Osječki azil Hrane za ostavljene pse sve je manje, a volonteri imaju pune ruke posla

U subotu je na svom Facebooku objavio video zaigranih štenaca uz poruku kako ih je pronašao dan ranije u Privlaci. Filipović kaže da su psi spavali na travi uz cestu i da su vjerojatno izbačeni iz automobila.

Nahranio ih je i dao im vode te skinuo krpelje koje je mogao. U utorak će psiće odvesti i kod veterinara koji će poskidati sve kreplje i cijepiti ih.

"Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Pis su jako mladi, koliko mogu vidjeti imaju maksimalno godinu dana, a moguće i manje. Ukoliko netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih", poručio je Filipović. Napisao je i da bi ih, da nema toliko svojih, on uzeo sebi jer su, kaže, predragi.

"Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi", zaključio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene