Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cetinski ljut:

VIDEO 'Kad smo izašli van vele, tu su novinari dajte da vam stavimo lisice'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon što je bračni par Cetinski i dvoje poreznih djelatnika pušteni da se brane sa slobode - Mirko Cetinski kaže da je zgrožen načinom na koji su ih doveli na ispitivanje u USKOK-u.

Mirko Cetinski negira sumnje u krivotvorenje isprava, ali i da su poticali porezne djelatnike na zloporabu položaja i ovlasti. Ponovno za sve krivi tamošnjeg državnog odvjetnika.

Pročitajte i ovo Mobitel u ruci Nepravomoćno Na Facebooku vrijeđao policiju, pa dobio kaznu: "Ma daj, oni su idioti" Novac - 2 Domišljati muljatori U zgradu na tajnoj lokaciji ušla kamera Dnevnika Nove TV: Istražitelji zaštićena identiteta otkrivaju o čemu se radi

Bračni par Cetinski pušten na slobodu!

'Lisice su nam stavili u autu i skinuli čim smo ušli u zgradu, Kad smo izašli van, vele, tu su novinari, samo malo, dajte da vam stavimo lisice, opet lisice za slikanje, to znači da je to cirkus Croatia, to se pravi spektakl od ničega. Ovo što nama rade to je inkvizicija, kao u vremenu Informbiroa, pokaži prstom na nekog - e Cetinski je popularan, sad ćemo njega pritisnut. Mladi gospodin zamjenik državnog odvjetnika u Puli hoće praviti karijeru na prezimenu Cetinski, jer već četiri godine istražuje nešto vezano za Končar, što ne može niti naći, niti dokazati, niti postoji', kazao je Cetinski.

Podsjetimo, Vinka i Mirko Cetinski prije dva dana su uhićeni u Rovinju najvjerojatnije zbog malverzacija pri poreznom nadzoru, odnosno poticanja poreznika na zlouporabu položaja i ovlasti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene