Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči humanitarnog koncerta

Sve je spremno: Dođite na Trg i podržite rad zaklade koja je mnogima dala nadu u ozdravljenje

12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju
12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju
Aktualno Galerija 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju +0 12.-ti po redu humanitarni koncert i akciju Galerija 1/5 >>
Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju 12. humanitarni koncert i akciju "Želim život".

Pred nama je još jedna večer u kojoj će Hrvatska ujediniti snage. Na Trgu bana Jelačića održava se veliki božićni koncert "Želim život".

Pročitajte i ovo Koncert Zaklade Ana Rukavina - 3 BROJ 060 9000 I DALJE OTVOREN Veliko hrvatsko srce: Unatoč posebnim okolnostima na božićnom koncertu Želim život prikupljeno je više od milijun kuna Foto: Zaklada Ana Rukavina Odazovite se! Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akciju upisa u Hrvatski registar u Zagrebu

Uz glazbene zvijezde na trgu, u pozivnom centru izmjenjivat će se i brojna poznata lica i javljati se na humanitarni broj 060 9000 za pomoć radu zaklade Ana Rukavina.

U pozivnom centru uz brojne poznate osobe bit će zaštitna lica Nove TV Marija Miholjek i Petar Pereža.

Na pozive odgovaraju premijer, Predsjednica....

"Sve je spremno za veliki humanitarni koncert na trgu, baš kao i ovdje u pozivnom centru. Od 21 sat na vaše pozive odgovarat će vodeći ljudi i političkog i javnog života, ali naravno i liječnici koji svakodnevno pomažu oboljelima", kazala je Miholjek.

Između ostalih, i pozivnom centru pozive će primati Predsjednica, premijer i predsjednik Sabora dok će za odličnu atmosferu na Trgu pobrinuti brojne glazbene zvijezde među kojima su i Halid Bešlić, Maja Šuput, Opća opasnost, Indira, Mije Dimšić...

Broj 060 9000 možete zvati već sad i donirati 5 kuna + PDV za rad zaklade Ana Rukavina koja je mnogima dala nadu u ozdravljenje.

"Ako ste u prilici, toplo se obucite i dođite na Trg bana Jelačića ili od 21 sat budite uz izravan prijenos koncerta na Novoj TV", poručili su Marija Miholjek i Petar Pereža.

Pomoć teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu

Nazvan prema iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima, ovim se koncertom nastavlja ispunjavati njezin san i pomaže teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

Hrvatski građani svake se godine ujedine te putem telefonskog broja 060 900  za ovaj plemeniti cilj izdvoje više od milijun kuna.

Uoči svečanog koncerta koji se održava večeras u 21 sata sa središnjeg zagrebačkog trga javio se reporter Nove TV Dorijan Elezović koji je razgovarao s Mirandom Mrsićem, jednim od osnivača Zaklade Ana Rukavina.

"Drago mi je da je hrvatski registar koštane srži među najuspješnijim u Europi. Trenutno imamo 55.568 darivatelja. Ukupno je iz registra bilo 80 darivanja, a lani njih 10. Iza nas su mnoge bogatije i mnogoljudnije zemlje“, kazao je Mrsić.
Istaknuo je kako je na početku projekta u registru bilo 150 darivatelja dok ih sada ima preko 50.000.

„Hrvatska je pokazala da ima veliko srce i dušu. Ispunili smo naš san da osnujemo banku umbilikalne krvi, a sada živimo jedan drugi san - da naše mlade stručnjake pošaljemo u Europu i svijet, ali ne da tamo ostanu, već da se vrate u Hrvatsku s novim znanjima. Moja intimna želja je Zaklada Ana Rukavina bude jedan naš mali Alfred Nobel koji pomaže mladim ljudima da steknu znanje“, kazao je Mrsić.

Na koncertu koji počinje u 21 sat gostuju poznata imena domaće i regionalne glazbene scene poput Halida Bešlića, Indire, Crvene jabuke, Maje Šuput, Miroslava Škore, Ivana Zaka, Vatre, Lane Jurčević, Borisa Novkovića, Opće opasnosti, Mie Dimšić i Nives Celzijus. U zagrijavanju publike pomoć će im i poznati voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin.

Osim u programu Nove TV, koncert će se moći pratiti i na online platformama – portalu DNEVNIK.hr, putem usluge OYO i na društvenim mrežama Nove TV.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene