Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastarjele informacije

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na svojim web-stranicama "zaglavilo" u prošlosti

Kašnjenje Ministarstva vanjskih poslova (Foto: Dnevnik.hr)
Kašnjenje Ministarstva vanjskih poslova (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kašnjenje Ministarstva vanjskih poslova (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na internetskim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova za gospodarsku diplomaciju zastarjele informacije, kao da diplomatsku poštu u 2018. još uvijek nosi golub pismonoša, pa do njih nisu stigle vijesti o izborima u svijetu.

Tražeći što Hrvatska izvozi u pojedine zemlje, otišli smo i na internetske stranice Ministarstva vanjskih i europskih poslova za gospodarsku diplomaciju. To je odjel koji se hvali da je "vanjska politika u službi gospodarskog napretka Hrvatske". A kako su to oni u službi napretka - najbolje dokazuju upravo njihove internetske stranice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prosvjedi prerasli u nasilje U Kazahstanu je kaos, Ministarstvo se oglasilo o Hrvatima koji su tamo: "Svi su na sigurnom" Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman očekuje konstruktivan dijalog Grlić Radman Milanovićeve izjave nazvao "pustim pričama", u utorak sjednica Vijeća: "Pred nama je ozbiljan posao"

Za napredne gospodarske diplomate, primjerice Dilma Vana Rousseff je i dalje predsjednica Brazila, piše u osnovnim podacima o toj zemlji. Vlast se, prema njima, nije promijenila ni u Francuskoj, jer stoji da je predsjednik još uvijek Francois Hollande, a nisu zamijetili ni da je Austrija u međuvremenu dobila najmlađeg predsjednika vlade na svijetu.

Njima kao da diplomatsku poštu u 2018. još uvijek nosi golub pismonoša, pa do njih nisu stigle vijesti o izborima u svijetu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene