Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odmah prestanite s konzumacijom

Ministarstvo s tržišta povlači jednu čokoladu jer bi u njoj mogli biti komadići plastike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste kupili čokoladu Ovomaltine od stotinu grama koju je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, odmah prestanite s konzumacijom. Proizvod možete vratiti u trgovinu i dobiti povrat novca.

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je potrošače o opozivu proizvoda OVOMALTINE ČOKOLADA od stotinu grama, koji je najbolje upotrijebiti do 8. svibnja iduće godine, zbog mogućega sadržaja komadića plastike.

Pročitajte i ovo Konzerva graha užas! UZNEMIRUJUĆE "U konzervi graha pronašao sam štakora!" Nakon šokantne objave povlači se cijela serija iz velikog trgovačkog lanca Ilustracija omiljena poslastica Imate li je kod kuće? Povlači se čokolada, imate pravo na povrat novca

Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Müller trgovina Zagreb d.o.o.

"Molimo Vas provjerite imate li navedeni proizvod te odmah prestanite s konzumacijom.

Daljnje mjere:

Povrat navedenog proizvoda je moguć u bilo kojoj Müller poslovnici. Plaćeni iznos bit će Vam vraćen i bez pripadajućeg računa", piše na stranicama trgovine.

Kako je istaknuto u priopćenju, proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Detaljniji podaci o opozivu proizvoda nalaze se na službenoj stranici subjekta u poslovanju s hranom https://www.mueller.hr/aktualno/povlacenje-proizvoda/

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod s gore navedenim podatcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene