Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ministarstvo osiguralo Miroslavu Maškarinu stipendiju i smještaj u domu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Dragan Primorac primio je u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa Miroslava Maškarina, te mu je uručio posebnu odluku o dodijeli stipendije.

Tom odlukom, Miroslavu Maškarinu osigurana je stipendija u mjesečnom iznosu od 1000 kuna tijekom čitavog trajanja njegovog visokog školovanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Važna obavijest za maturante Otvorene prijave natjecanje iz engleskog jezika, pobjedniku stipendija od 7.000,00 eura Slika nije dostupna Podijeliti će se 100 tisuća kuna Vukovar se odrekao domjenaka u korist stipendija za studente

Osim stipendije, Ministarstvo je Miroslavu Maškarinu osiguralo i odgovarajući smještaj u zagrebačkom Studentskom domu 'Cvjetno naselje' u istom razdoblju.

Miroslavu Maškarinu je prilikom odstranjivanja slijepoga crijeva u srpnju 2006. godine na riječkom KBC-u kirurškim uređajem probijena trbušna aorta te je uslijed obilnog krvarenja došlo do oštećenja nogu. Nakon desetak dana zbog toga mu je amputirana jedna noga, a druga je jedva spašena.

Nakon dugog zdravstvenog oporavka Maškarin je ove školske postao student Visoke poslovne škole za turistički i hotelski menadžment "Utilus" u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene