Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon intervjua za Dnevnik Nove TV

Marić odgovorio na tvrdnje guvernera da su "svi sve znali oko Agrokora"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Vidio sam kratko njegov intervju, nemam ništa posebno komentirati", rekao je ministar Zdravko Marić o gostovanju guvernera Hrvatske narodne banke Borisa Vujčića u Dnevniku Nove TV.

Uoči današnje sjednice Vlade, ministar financija Zdravko Marić osvrnuo se na jučerašnji intervju guvernera HNB-a Borisa Vujčića za Dnevnik Nove TV u kojem je Vujčić među ostalim poručio: ''danas pričati da se nije znalo što se događa oko koncerna Agrokor... Tko u to vjeruje?".  Guverner je odgovorio na prozivke na račun HNB-a i poručio da nije odgovornost samo na HNB-u.

Pročitajte i ovo Boris Vujčić Ima i dobrih vijesti Guverner HNB-a upozorio na rizike u vezi rasta inflacije Kad će euro? (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Analiza HNB-a Treba li nam uvođenje eura? Guverner optimističan, ekonomisti oprezni, a evo što kažu građani

''Ja mislim da sam dosad u svojim istupima kao ministar financija uvijek oprezan u smislu komunikacije prema Narodnoj banci. Dakle, i jučer sam rekao da ne želim komentirati te prozivke. Vidio sam kratko njegov intervju, nemam ništa posebno komentirati'', rekao je Marić, a na pitanje slaže li se s guvernerom da su svi sve znali odgovorio je da to ne bi komentirao.

''To je njegovo mišljenje, njegov stav'', rekao je Marić koji je odgovorio i na pitanje što misli o opcijama u tom procesu, odnosno može li se preispitivati krivnja na različitim razinama u tom slučaju pa tako i u HNB-u.

''Prema svemu sudeći sigurno je da će se u nekom trenutku to raditi. Već sada na ovaj način kada vidimo prema tim istupima i prebacivanje te loptice, mislim da je evidentno da će se trebati određene stvari istraživati, ali ja stvarno o tome nemam što komentirati'', rekao je Marić.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene