Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državni stan ne valja?

Ministar Orepić i dalje ne želi objasniti zašto mu porezni obveznici plaćaju najskuplji stan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlaho Orepić unajmio je privatni stan koji stoji 5000 kuna mjesečno, od čega on plaća samo 313 kuna.

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić i dalje ne želi objasniti zašto je unajmio najskuplji stan. Orepić je, podsjetimo, dobio odobrenje za najam privatnog stana od 63 kvadrata na zagrebačkoj Trešnjevci, koji stoji 5000 kuna na mjesec.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Smještaj za strane radnike? Službe na terenu, stanari zgrade u centru Zagreba nestpljivi: "Želimo što prije saznati o čemu se radi"

Ministar plaća iznos od 313 kuna, a razliku do pune cijene najma plaćaju porezni obveznici. Režije plaća sam. I u Mostu su bez komentara za razliku od Orepićevih kolega u Vladi.

Orepićev kolega iz MOST-a, Ivan Kovačić, nije bio raspoložen za razgovor o stanu ministra unutarnjih poslova, no HDZ-ov Tolušić ima svoje mišljenje.

'Meni je suludo da dok god ima državnih stanova da netko ide u privatne, ali isto tako treba da li ih ima ili nema to treba pitati nekog drugog', kaže ministar Tomislav Tolušić.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene