Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Lapsus ili nerazumjevanje''

Kuščević ne prihvaća Predsjedničinu kritiku: ''Zaista su rezultati ove Vlade vidljivi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar uprave Lovro Kuščević odbacio je u četvrtak kritike predsjednice Republike na račun Vlade, ustvrdivši da Vlada ima dobre rezultate, pa nema mjesta kritici.

Upitan kako komentira kritiku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na račun Vladine politike i situacije u državi, ministar Lovro Kušćević rekao je kako je dobro da predsjednica sagledava gospodarsku situaciju i upozorava na određene stvari koje, po njezinu mišljenju, mogu biti bolje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOMENTIRALA AFERE Predsjednica o ministru Kuščeviću: "Nitko ne može biti iznad zakona i iznad naroda" Slika nije dostupna Prikupljaju potpise SDP pokreće opoziv Kuščevića, Grbin: "Onoga što mu se stavlja na teret je toliko da ne mogu sve ni popamtiti"

Drži, međutim, da njezina kritika nije bila upućena ovoj Vladi, već prethodnim vladama koje nisu napravile ono što je potrebno da bi danas u državi bilo bolje.

"Zaista su rezultati ove Vlade vidljivi, to je vidljivo iz ovog proračuna i zaista mjesta takvoj kritici Vlade nema", kazao je Kuščević novinarima pred Banskim dvorima.

Na novinarsku napomenu kako je predsjednica vrlo jasno pitala - tko u ovom trenutku ne donosi odluke, a ne - tko dosad nije donosio odluke, Kušćević je ustvrdio kako je to očito "lapsus ili neko nerazumijevanje" jer sadašnja Vlada ima dobre rezultate.

"Ja ne bih prihvatio kritiku ove Vlade", poručio je ministar uprave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene