Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pružit će svu logističku pomoć ozlijeđenima

Ministar turizma izrazio sućut obiteljima poginulih Čeha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar turizma Veljko Ostojić izrazio je žaljenje sudionicima stravične nesreće koja se dogodila jutros oko 3,50 kod tunela Krpani.

"U ime Vlade RH, Ministarstva turizma i svoje osobno ime izražavam duboku sućut članovima obitelji čeških državljana poginulih u nesreći koja se jutros oko 3,50 dogodila kod tunela Krpani. Posjetit ću ozlijeđene od kojih je većina zbrinuta u Općoj bolnici Gospić te im osobno zaželjeti što brži oporavak", priopćio je ministar Veljsko Ostojić.

Pročitajte i ovo Turisti u Veneciji Smanjit će gužve? Ovo je prvi grad u svijetu koji turistima naplaćuje ulaz: Pogledajte kolike su kazne za švercere Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija

>> Strašna tragedija na A1: Broj mrtvih porastao na osam, među njima i dijete (6)

>> Češki mediji: Ovo je jedna od najgorih tragedija u novijoj češkoj povijesti

Ministarstvo turizma pružit će svu logističku potporu koja je potrebna obiteljima unesrećenih te im pružiti pomoć u ovim teškim trenutcima.

"Vjerujem kako će se u što skorijem periodu utvrditi točni razlozi ove stravične nesreće. Sada je najvažnije voditi brigu o ozlijeđenima koji, uvjeren sam, trenutno u bolnici Gospić i bolnicama u Zagrebu imaju svu potrebnu skrb i njegu. Nakon oporavka, što se nadam da će biti vrlo brzo, Ministarstvo turizma ponudit će novi boravak na hrvatskoj obali za sudionike ove nesreće i njihove obitelji", stoji u izjavi za medije ministra turizma.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene