Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar Sabin rezultat

Maras: Izbore u Vukovaru dobili su oni koji su (po)dijelili grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za loš izborni rezultat SDP-a u Vukovaru odgovorna je situacija u tom gradu, kaže Maras, a Sabo je imao problema u samoj kampanji zbog afera koje su ga opterećivale.

Ministar poduzetništva i obrta i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras komentirao je danas neuspjeh SDP-a na izborima za gradonačelnika Vukovara kazavši da je bivši gradonačelnik Željko Sabo imao dobre rezultate i pokrenuo mnoge stvari u tom gradu, ali su izbori bili obilježeni nekim drugim temama.

Pročitajte i ovo Željko Sabo i Ivan Penava to je politika Nekad ljuti protivnici, danas partneri! Sabo Penavi osigurao većinu: ''Nećemo tražiti dlaku u jajetu'' Dnevnik iz Vukovara dnevnik iz vukovara Iznenadit će vas odgovor na pitanje ima li još uvijek hrvatskih i srpskih kafića u Vukovaru, ali i ovaj poziv građanima: ''Povjerenje nemojte pokloniti meni...''

'Neki su dijelili grad i pokušali na taj način, te na kraju i dobili izbore za nekoliko stotina glasova, ali sada imaju odgovornost za sve građane Vukovara', rekao je Maras novinarima na marginama današnjeg skupa 'Poslovni uzlet'.

Maras je pozvao izborne pobjednike (HDZ i njegovu koaliciju) da razmisle kako pomoći Vukovaru, umjesto da se bave time hoće li netko (nacionalne manjine) imati prava koja su zajamčena Ustavom.

Za loš izborni rezultat SDP-a u Vukovaru odgovorna je situacija u tom gradu, kaže Maras, a Sabo je imao problema u samoj kampanji zbog afera koje su ga opterećivale.

FOTO Vukovar: Jesu li u ovim autobusima bili 'sporni' glasači?

Iz toga se mora izvući pouka, Sabo nije uspio ali je ostvario dobar rezultat s obzirom na sve okolnosti, zaključio je.

Na upit što očekuje od današnje sjednice Predsjedništva SDP-a Maras je odgovorio da očekuje najnormalniju komunikaciju te poručio da 'ne shvaća zašto ga mediji svakog ponedjeljka pitaju uvijek isto'.

Sjednice su redovna stvar u radu svake stranke, da se razmotre aktualnosti i druge teme. U SDP-u se razgovara o svemu, i danas će se otvoriti brojne teme, a valjda tih 16 ljudi u Predsjedništvu mogu i znaju odgovoriti na trenutne probleme stranke, kazao je Maras. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene