Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pozdrav lajni"

Ministar Ćorić otvorio račun na Twitteru, zapratite ga odmah! Jedan je detalj svima zapeo za oko, fore i sprdnje samo se nižu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedan ministar otkrio čari društvenih mreža. Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, odlučio se priključiti Twitteru, a već je prva objava izazvala oduševljenje tviteraša.

Ćorić je, naime, poručio kako će mu u upravljanju računom pomagati tim, ali će na pitanja zato odgovarati sam. Kako bi sljedba (trenutačno njih 468) znala tko odgovara na upite, osobne će tvitove potpisivati sa "tć".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crno na bijelo ''Samobrending'' u Saboru postao trend: Mostovi zastupnici na sjednici nosili (tć) maskice Tomislav Ćorić - 1 TKO SE FURA NA PUNK? Jadranka Kosor narugala se Tomislavu Ćoriću: "E, tako triba. I wanna be your dog"

Naravno, na reakcije nije trebalo dugo čekati.

"Stavljam se na raspolaganje Ministre, Vama i Vašem timu za pomoć u kriznom komuniciranju. (dj)", poručio je Dario Juričan.

Jadranka Kosor, inače vrlo aktivna na Twitteru samo je kratko napisala "jk".

Ministra Ćorića jedan je tviteraš pitao koji broj košarice nosi aludirajući na njegove fotografije s cijepljenja.

Ćorić je pak jučer komentirao navodne tvrdnje sa sjednice predsjedništva HDZ-a na kojoj je rečeno da dio medija u suradnji s oporbom želi umanjiti ulogu Vlade kada je riječ o pomoći Banovini.

''Ja mislim da su mediji naše blago. I u tom kontekstu, ja sam već promijenio oblik izreza na svojoj potkošulji. Vjerujte mi da doista nitko ne misli drugačije'', rekao je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić na pitanje novinara smatra li i on da mediji i oporba pokušavaju opstruirati rad Vlade i umanjiti njezinu ulogu u pomoći Banovini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene