Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubljeno povjerenje

Milorad Pupovac: Ekstremni nacionalizam nije donio dobre rezultate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je zbog pada vlade i novih izbora izgubila mnogo vremena i novca, a pokazalo se da esktremni nacionalizam nije donio dobre rezultate, ocijenio je za beogradske medije predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac.

"Izgubljeno je i povjerenje u državne institucije. Nadamo se da će birači biti zreliji nakon ovog iskustva i uvidjeti da im ekstremni nacionalizam ne može donijeti rezultate, te da će biti usmjereni na racionalan politički izbor", rekao je Pupovac za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milorad Pupovac Milorad Pupovac: "Ako bude potrebno Vlada će biti rekonstruirana i s više od 4 ministra" Slika nije dostupna Kriza vlasti Pupovac o 'Hasanbegovićevoj žrtvi': U Hrvatskoj je puno spinova...

Predsjednik SNV-a uvjeren je da će na predstojećim izborima birači u Hrvatskoj "kazniti HDZ jer je iznevjerio obećanja", dok će uspjeh SDP-a ovisti o kampanji i porukama.

Ako rezultati novih izbora u Hrvatskoj ostanu kao što pokazuju ankete, Pupovac vjeruje da će ishod izbora biti povoljan za Most. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene