Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupljanje desničara

Miljenić: Zabranjenog okupljanja desničara neće biti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar pravosuđa Orsat Miljenić izjavio je danas da se, radi održanja pravnog poretka RH, na njezinom teritoriju neće održavati skupovi za koje postoji načelna zabrana, poput za danas najavljenog okupljanja desničara.

'Pravni poredak u Hrvatskoj će se održati onakav kakav jest, ono što je zabranjeno neće se održati', izjavio je ministar odgovarajući danas u Ministarstvu pravosuđa na novinarsko pitanje hoće li najavljenog okupljanja desničara, unatoč zabrani, ipak biti.

Pročitajte i ovo Olaf Scholz Izrazio zabrinutost Njemački kancelar upozorio: "Mračne neonacističke mreže su u porastu" Svečani prijem povodom pravoslavnog Božića - 1 Okupljanje u Westinu Brojni političari došli Pupovcu u goste u povodu pravoslavnog Božića: Pogledajte tko je pronašao novčić koji nosi sreću

>> 'Ne dajmo prostora fašističkim skupinama! Ne želimo naciste u Zagrebu!'

Može se, rekao je, održati skup za koji postoji dozvola, te podsjetio da je najavljeni skup načelno zabranjen.

'Načelno postoji zabrana skupa, znači skup koji je zabranjen, njega neće biti', zaključio je ministar Miljenić u izjavi novinarima nakon sastanka sa slovenskim ministrom pravosuđa i javne uprave Senkom Plilčaničem. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene