Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna od najpoznatijih marki

Biker Milijan Brkić ''podebljao'' imovinsku karticu kupovinom Harley-Davidsona za više od 200.000 kuna

Milijan Brkić s bikerima iz Moto kluba Osijek (Foto: Facebook Milijana Brkića)
Milijan Brkić s bikerima iz Moto kluba Osijek (Foto: Facebook Milijana Brkića) Facebook Milijana Brki?a
Aktualno Galerija +0 Milijan Brkić s bikerima iz Moto kluba Osijek (Foto: Facebook Milijana Brkića) Galerija 1/1 >>
Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić ažurirao je svoju imovinsku karticu u koju je upisao i motocikl marke Harley-Davidson vrijednosti više od 200.000 kuna.

Milijan Brkić od 8. ožujka u svojoj imovinskoj kartici ima i motocikl poznate marke Harley-Davidson. Kako piše u kartici, platio ga je 230.000 kuna. Dio iznosa za motocikl platio je kreditom, a dio iz drugih izvora dohotka.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić dostupni podaci Ovo je nova imovinska kartica Ivana Turudića: Evo što sve posjeduje novi šef DORH-a Hrvoje Krešić o stanju na karticama - 1 objavljene imovinske kartice Pogledajte tko su najveći investitori u Vladi: Dio ministara nije bio impresioniran premijerovim nagovorom da ulože u trezorce i narodne obveznice

Brkić je, čini se, veliki ljubitelj motocikala, pa je tako krajem ožujka na svom Facebooku podijelio fotografiju s bikerima iz Moto kluba Osijek. S Brkićem su se bikeri susreli povodom 45. godišnjice osnivanja njihova kluba. ''Uz ljubav prema motorima, svima nam je zajednička ljubav prema Domovini'', napisao je Brkić. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene