Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''IDS ne koalira sa strankama desnice''

Miletić o odluci HNS-a : ''Valjda se znaju nositi s tim''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Boris Miletić u srijedu navečer je komentirajući odluku Središnjeg odbor HNS-a kojom, suprotno svome Predsjedništvu, podupire mogućnost koaliranja s HDZ-om, kazao je ta odluka legitimna odluka stranačkog tijela.

Podupirući mogućnost koaliranja HNS-a s HDZ-om, predsjednik IDS-a izjavio je da je takva odluka stranačkog tijela legitimna. 

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

"Oni koji su je donijeli znaju zašto su to učinili i valjda su spremni nositi se s tim. Mogu samo ponoviti da IDS ne koalira sa strankama desnice. Ostajemo najdosljednija politička opcija u Hrvatskoj", istaknuo je Boris Miletić u izjavi za Hinu.

Dodao je da će biti zanimljivo vidjeti kako će ta Vlada funkcionirati, pogotovo u sektoru znanosti i obrazovanja.

"Želim svu sreću progresivnim snagama u tom procesu. Nadam se da će uskoro krenuti s uvođenjem građanskog odgoja u škole", rekao je Miletić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene