Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak Kastavske koalicije

Milanović: Vlada najavljuje projekte za čije ostvarenje nema novaca, politika se ne vodi lažima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kastavska skupina uputila je danas iz Rovinja kritike Vladi premijerke Jadranke Kosor.

S radnog sastanka čelnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a prozvali su aktualnu Vladu. Zoran Milanović prvu je kritiku premijerki uputio zbog projekta Brijuni Rivijera. Rekao je kako je Kosor taj projekt stopirala, a sada bi učinila sve da ga ostvari. Na Ivana Jakovčića u toj se priči nije referirao, iako je šef IDS-a pristao na projekt bez konzultacija s koalicijom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 3 na Plesu Novinari pitali Jandrokovića je li tampon zona, a ubacio se Milanović: "On je prefit" Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

Milanović je rekao kako Hrvatska stagnira, da nema rasta. Također, rekao je kako se zalažu za decentralizaciju i dodao kako to znači jačanje regija. Kritizirao je Vladu koja, kako je rekao, najavljuje projekte bez novca kojim ih može ostvariti.

Milanović se dotaknuo i novog premijerkinog obećanja, nastavka izgradnje Pelješkog mosta. ' U vrijeme kada je svaka kuna bitna trebalo bi voditi računa o ljudima', rekao je Milanović. 'Svi su ljudi bitni, politika se ne vodi lažima', zaključio je Milanović te ustvrdio da se politika ne vodi lažima.

'Ne idemo okolo i ne otvaramo radove na objektima za koje nisu osigurana sredstva već imamo realan pristup problemima, svjesni u kakvom stanju je država i koliko nas posla čeka', rekao je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene