Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propast projekta

Milanović ukida predstečajnu nagodbu, hoće li to poljuljati Linićevu poziciju u Vladi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako tvrde pojedini izvori, odzvonilo je institutu predstečajne nagobe. Time se postavlja i pitanje - kakva će biti sudbina Slavka Linića u Milanovićevoj Vladi.

Institut predstečajnih nagodbi, koji je ponovno na noge osovio mnoge tvrtke pred gašenjem uskoro bi mogao biti i sam ugašen, piše Novi list. Iako se od početka znalo da je mogućnost predstečajnih nagodbi bila samo privremeno i vremenski ograničeno rješenje, čini se kako će biti ugašen i prije vremena.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

'Linić ograničio prekovremene, a svojim suradnicima isplaćuje maksimalnih 32 sata'

Tu je odluku, navodno, donio sam premijer Milanović koji je za provođenje tog zadatka zadužio potpredsjednika Vlade Branke Grčića, a ne resornog ministra Linića čije je ministarstvo i osmislilo predstečajnu nagodbu.

No, u kakvoj poziciji to sad ostavlja Slavka Linića? Premijer Milanović je s ministrom financija imao već nekoliko diskutabilnih situacija, pa se postavlja pitanje hoće li neuspjeh predstečajnih nagodbi poljuljati Linićevu poziciju u Milanovićevoj Vladi?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene