Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije htio odgovarati na pitanja

VIDEO: Pogledajte kako je gradonačelnica Starog Grada 'zaštitila' premijera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je iznio svoja predviđanja gospodarskog rasta u 2013., no na pitanja novinara o aferi u ministarstvu Siniše Hajdaša Dončića nije htio odgovarati.

Iako je još uvijek službeno na godišnjem odmoru Milanović se pojavio na svečanoj sjednici povodom Dana Starog Grada na otoku Hvaru. I iako je za govornicom održao govor o tome kako Vlada očekuje gospodarski rast tek iduće godine, na pitanja novinarke Dnevnika Nove TV Tine Kosor o odgovornosti ministra Hajdaša Dončića zbog afere Zračna luka Zagreb nije htio odgovarati.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

>> Analitičarima usprkos Milanović najavljuje rast gospodarstva!

Tako i dalje ne znamo premijerov stav oko imenovanja u zračnoj luci Zagreb. U obranu premijera od pitanja naše novinarke stala je i gradonačelnica Starog Grada. 'Ne možete, tko vas je pustio ovdje unutra, sad ovog časa?', rekla je gradonačelnica Đurđica Plančić ekipi Nove TV.

>> Hajdaš Dončić: Moji pomoćnici su dobri dečki, ali neiskusni, a Šams je istrčao pred rudo

Podsjetimo, natječaj za zamjenika direktora za koncesiju Zračne luke Zagreb raspisan je prije tek nekoliko dana, a u javnost su izašli mailovi iz lipnja u kojima je Krunoslav Šams, jedan od kandidata, poslao mail pravoj službi Zračne luke kako bi ih obavijestio da je ministar već izabrao upravo njega na mjesto zamjenika direkotora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene