Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras, Nova TV, 19.15 sati

Milanović ekskluzivno za DNEVNIK Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kritike Vladinim mjerama u ekskluzivnom je intervjuu za Dnevnik Nove tv izrekao šef oporbe Zoran Milanović.

Vladine su mjere zakašnjele i prije izgledaju kao izborni program, oštar je Milanović. U odgovorima na pitanja Mislava Bage o tome zašto je uvjeren da bi SDP bio bolji za rješavanje gospodarske krize, Milanović je istaknuo kako vlada premijerke Kosor, koja je zemlju dovela do ovog teškog stanja, teško može napraviti pomak u rješavanju nagomilanih problema. Za ministra Šukera kaže kako je samo državni blagajnik, te da je moguće prikrivati pravo stanje državnih financija.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Ni Milanoviću nije ostao dužan Grbin o potezima premijera i ministara: "Svi oni koji su napisali da je Plenković posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena - u pravu su" Ubojstvo u Kozari putevima - 5 IMA TEŠKE OZLJEDE MOZGA Neurokirurg o stanju žene napadnute sjekirom u Zagrebu: "U jedinici je intenzivnog liječenja"

'Onaj koji je uzrokovao požar teško može taj isti požar ugasiti. Najslabija karika vlade je nedostatak političke volje i kohernetnost vlade. Činjenica je da u vladi imate određene interesene skupine, da se vlada vodi izvana, da je vode savjetnici', rekao je Milanović.

Cijeli ekskluzivni intervju Zorana Milanovića s Mislavom Bagom  pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene