Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ocjena premijera

Milanović o sastanku s Kolindom: 'Kvalitetno i bez tenzija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim o sastanku s predsjednicom, premijer se u Rijeci osvnuo i na novu stranku bivšeg predsjednika Ive Josipovića.

Premijer Zoran Milanović u Rijeci je komentirao sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović rekavši da je bez obzira na prošle trzavice sve prošlo mirno. On i predsjednica razgovarali su više od dva sata.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije zaboravio ni Turudića Milanović: "Plenković je što se tiče većine hrvatskih birača dobio šup kartu" Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti"

Vijeće za obranu: Opremanje i modernizacija Oružanih snaga trebaju ostati dinamični

Sastanak Vijeća za obranu je, rekao je premijer, bio kvalitetan i puno se razgovaralo o temama koje zajednički pripremaju. Dodao je tako kako se trenutno gradi pet brodova koji će služiti za stražu na obali kad dođe Schengen.

'Puno se razgovaralo, jako kvalitetan sastanak, bez ikakvih tenzija, dakle, kao da  nismo imali nekakve frikcije do jučer, baš dobro, konkretno. Sve ono o čemu se u  javnosti priča, nema tu neki karakter vojne tajne i sve se na kraju u ovoj domeni  svodi na to što možemo platit, ne? Rado bi imali svašta. Zaključci su da je dobro,  ali da uvijek treba više novaca!', rekao je premijer o sastanku.

Loša kava ili ...? Zašto se premijer mrštio u društvu Grabar Kitarović?

Osvrnuo se i na Josipovićevo osnivanje nove stranke. Premijer je rekao da je Hrvatska slobodna zemlja, ali da bi mu bilo draže da je bivši predsjednik u SDP-u. Svejedno mu, kaže, želi sve najbolje. Ne vjeruje da će Josipovićeva stranka naštetiti SDP-u koji je, kaže, jaka stranka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene