Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Bruxellesa

Milanović o referendumu o ćirilici: To je sramota i barbarsko ponašanje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim o refrendumu o ćirilici, premijer se u Bruxellesu osvnuo i na dolazak USKOK-a u Ini rekavši da policiju treba pustiti da radi svoj posao.

Premijer Zoran Milanović u Bruxellesu je gdje je govorio o referendumu o ćirilici i navodnom pokušaju predsjednika Sabora Josipa Leke da u srijedu na sjednici predsjedništva SDP-a potakne raspravu o ovoj temi.  Premijer smatra kako o o tome treba odlučiti Sabor.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

'Ja smatram da je taj referendum sramota, to su rekli i ovdje u EU odnosno Europskom parlamentu, kada je inicijativu Biljane Borzan potpisalo i nekoliko istaknutih zastupnika pučke stranke, konkretno iz Njemačke. To je jasna poruka njihovim prijateljima u Hrvatskoj što su europske vrijednosti, a što je barbarsko ponašanje', rekao je premijer.

Milanović: Moram razgovarati sa Sabom

Osvrnuo se i na dolazak USKOK-a u Inu. 'Policija vjerojatno, ne USKOK. Policija po nalogu USKOK-a. Pretpostavljam. Da, evo, to je ono što ja mogu konstatirati. Ne znam ništa o tome. Ako postoji sumnja na kazneno djelo, ako je policija po nalogu USKOK-a reagirala, treba je pustiti da radi svoj posao', poručio je premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene