Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesloga u stranci

Opačić: Dio SDP-a glasovat će za opoziv Petrova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanka Opačić iz SDP-a rekla je da ta stranka nije jedinstvena po pitanju glasovanja o razrješenju predsjednika Sabora Bože Petrova.

''Imali smo dvije sjednice Kluba na kojima smo raspravljali kako glasovati o Boži Petrovu. Odlučili smo da će svatko glasovati po svojoj savjesti. Jedan dio mojih kolega će glasovati protiv Bože Petrova. Riječ je o čovjeku koji nam je oduzeo mogućnost da nastavimo sa svojim projektima. Prošli puta nas je ucjenjivao oko datuma izbora i moj glas zbog svega toga ne može dobiti'', rekla je Opačić. No, nije znala reći koliko će SDP-ovaca glasati za njegovo razrješenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Politički put Bože Petrova U nešto više od godinu dana: Gradonačelnik, potpredsjednik Vlade, predsjednik Sabora, pa saborski zastupnik Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

HDZ je prikupio potpise 79 zastupnika koji su podržali da se održi glasovanje o razrješenju lideru Mosta Bože Petrova s mjesta predsjednika Sabora, a danas velik dio zastupnika nije želio nastaviti sjednicu dok se ne glasuje o njegovom opozivu. Božo Petrov na to se oglušio.

Sutra će se glasovati o nepovjerenju ministru financija Zdravku Mariću, ali nije jasno postoji li podrška dovoljnog broj zastupnika da e prijedlog i izglasa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene