Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podsjetio na prošlost

Kujundžić: Hrvatski narod ovaj će put znati izabrati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku Milan Kujundžić, koji je u četvrtak u sklopu predizborne utrke posjetio Ličko-senjsku županiju, rekao je kako su bivši predsjednik Stjepan Mesić i sadašnji predsjednik koji se natječe za novi mandat Ivo Josipović srozali predsjedničku dužnost te kako je uvjeren da će hrvatski narod ovaj put znati izabrati.

"Predsjednik Republike Ivo Josipović i njegov prethodnik Mesić nisu ništa učinili za Hrvatsku. Naprotiv, oni su srozali instituciju predsjednika Republike, radili su protiv svoje domovine i zato sam uvjeren da će hrvatski narod, koji se znao boriti za neovisnost, ovog puta braniti svoju Hrvatsku", rekao je Kujundžić nakon posjeta Spomen-domu Oca domovine Ante Starčevića i Memorijalnom centru Nikole Tesle u Smiljanu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobili brojne pozive Građanima stižu neprimjerene poruke: Josipovićev stožer zbog njih prozvao HDZ! Slika nije dostupna UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr 'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

"Očekujem u Lici isto što i u cijeloj Hrvatskoj, a to znači stvaranje nove Hrvatske i prekidanje s korupcijom, kriminalom, sa stranačkim politikama, prekid siromaštva, iseljavanja iz Like. Hrvatski narod očekuje pokretanje projekata proizvodnje, posao za sve, škole i fakultete za sve one koji žele učiti, sigurne mirovinske fondove i sigurne mirovine i, nadasve, duhovnu i moralnu obnovu popraćenu zakonom jednakim za sve", rekao je Kujundžić.

Na pitanje novinara hoće li uspjeti, odgovorio je kako sigurno hoće. Kujundžić je u Gospiću položio cvijeće i zapalio svijeću na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama te se poklonio pred spomenikom prvome hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Kujundžić: Da sam bio predsjednik, slučaj Kamensko ne bi se dogodio

U vezi s Josipovićevom najavom "druge Republike", Kujundžić je rekao da je to "prevara hrvatskog naroda kao što je bio prevara i njegov mandat".

"Nerad i nered su obilježili mandat Ive Josipovića, a od Hrvatske ćemo napraviti, mojim dolaskom, zemlju reda i zemlju rada, zemlju gdje će svi biti isti", istaknuo je.

Nakon Gospića, gdje se s građanima družio na kavi, Milan Kujundžić posjetio je Senj, gdje je gostovao na lokalnoj radijskoj postaji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene