Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao

Stanje mu je stabilno

Milan Bandić zbog plućne embolije završio na intenzivnoj na Jordanovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razlog je plućna embolija, a liječnici smatraju kako je riječ o posljedici trostrukog prijeloma potkoljenice od prije mjesec dana.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić od petka navečer hospitaliziran je zbog plućne emobolije u KBC-u Zagreb na intenzivnoj skrbi Klinike za plućne bolesti Jordanovac, zdravstveno stanje mu je  stabilno i predviđa se da će u bolnici biti tjedan dana, doznaje se u subotu iz bolnice.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Bandićevo zdravstveno stanje je stabilno, a liječnici predviđaju da će uz potrebnu zdravstvenu skrb tjedan dana boraviti u bolnici nakon čega će trebati nastaviti s kućnim liječenjem.

Zagrebački gradonačelnik prije mjesec dana imao je prijelom noge, a plućna emoblija jedna je od komplikacija koja se u tom slučaju može pojaviti. Embolija nastaje uslijed krvnog ugruška koji ulazi u plućnu arteriju te smanjuje dotok kisika. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene