Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad god nazove

Milan Bandić pio 'radnu kavu' s Jakovčićem i Hreljom, popit će i s Čačićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nisam bio sa Čačićem, kad god nazove popit ću s njim kavu, poručio je gradonačelnik Bandić i pozvao sve da ga puste na miru da odsluži svoju kaznu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u ponedjeljak da je popio "radnu kavu" s predsjednikom HSU-a Silvanom Hreljom i predsjednikom IDS-a Ivanom Jakovčićem, no s Radimirom Čačićem, nedavnom isljučenim iz HNS-a, nije bio, ali kad god ga Čačić nazove spreman je popiti s njim kavu.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

'Pustite Čačića na miru - svakome se to može dogoditi i pustite čovjeka da odsluži svoju kaznu. Nisam bio sa Čačićem, kad god nazove popit ću s njim kavu', rekao je Bandić na upit novinara planira li sa Čačićem popiti kavu kad bivši predsjednik HNS-a izađe iz zatvora.

Bandić o Čačiću: Što su ga stvarno isključili? Ne mogu vjerovati!

'Bio sam i s Hreljom i Jakovčićem. Evo, oni su još u stranci, nitko ih nije izbacio', kazao je Bandić.

Na upit novinara jesu li dogovarali buduću suradnju na izborima, Bandić je rekao kako se radi o operativnom poslu. "U Bosni imate tri vrste kave, a kod nas u Zagrebu samo jednu - radnu. Pio sam radnu kavu", istaknuo je Bandić.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene