Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemam boljeg odgovora'

Bandić o Čačiću: Što su ga stvarno isključili? Ne mogu vjerovati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinari su gradonačelnika pitali zar ne prati novine i televiziju pa ne zna da je isključen, na što je odogovorio da on izuzetno prati, ali da ne može vjerovati i da je to odgovor.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izrazio je nevjericu nad činjenicom da je predsjedništvo HNS-a isključilo Radimira Čačića iz stranke.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Slika nije dostupna Drugi krug 8 trenutaka po kojima ćemo pamtiti lokalne izbore

'Što su ga stvarno isključili? Ne vjerujem, pa ne mogu vjerovati - evo, to je moj komentar', rekao je Bandić o isključenju Čačića iz HNS-a prilikom otvaranja prostora za boravak roditelja i djece koja se liječe na Odjelu hematologije Klinike za dječje bolesti Zagreb u Deželićevoj ulici.

Stranka ih nije voljela: Oni su IZBRISANI iz članstva

Na pitanje novinara - pa zar ne prati novine i televiziju pa ne zna da je HNS isključio Čačića, Bandić je rekao da on izuzetno prati, ali da ne može vjerovati i da je to odgovor.

'Ja sam klasični gimnazijalac i lakonac po odgovorima. Što manje govora, a što više djela. Ne mogu vjerovati da su isključili gospodina Čačića. Boljeg odgovora na vaše pitanje nemam', rekao je Bandić novinarima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene