444381
444381
444381
444381
444381

BANDIĆ ČASTI Jednim potezom si osigurao 25.000 glasova, no koliko će ih zbog iste odluke izgubiti?

  • , 24.07.2016., 17:08
  • Autor:
  • komentara

Besplatan priključan na vodu za sve Zagrepčane! Zvuči odlično, ali oni koji su ga 'masno' platili ne shvaćaju zašto su neki prošli besplatno.

 
 
 
 
Fontanu u svaku kuću (Video: Dnevnik Nove TV)
Fontanu u svaku kuću (Video: Dnevnik Nove TV)

U Zagrebu besplatan priključak na vodu za sve ilegalno priključene ili nepriključene. Odlučio je tako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 42 milijuna kuna stajat će priključivanje najmanje 25 tisuća kućanstava.

Tu je još trošak i jučer otvorenih fontana kod Nacionalne knjižnice koje zajedno s prijašnjima stoje 50 milijuna kuna.

Mnogi se Zagrepčani pitaju - zašto gradonačelnikove želje i velikodušne odluke uoči izbora - i u gradu i izvan grada moraju plaćati oni.

Neki pak smatraju kako bi svi trebali platiti jednako bez ikakvih iznimki. A oni koji pak ne mogu platiti, koji si to ne mogu priuštit, ovu s odluku dočekali s posebnim emocijama. 'Ja sam nezaposlena, žena s dvoje djece, nemam mogućnosti', rekla nam je kroz suze jedna Zagrepčanka.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se