Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda za sve

BANDIĆ ČASTI Jednim potezom si osigurao 25.000 glasova, no koliko će ih zbog iste odluke izgubiti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Besplatan priključan na vodu za sve Zagrepčane! Zvuči odlično, ali oni koji su ga 'masno' platili ne shvaćaju zašto su neki prošli besplatno.

U Zagrebu besplatan priključak na vodu za sve ilegalno priključene ili nepriključene. Odlučio je tako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. 42 milijuna kuna stajat će priključivanje najmanje 25 tisuća kućanstava.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

Tu je još trošak i jučer otvorenih fontana kod Nacionalne knjižnice koje zajedno s prijašnjima stoje 50 milijuna kuna.

Mnogi se Zagrepčani pitaju - zašto gradonačelnikove želje i velikodušne odluke uoči izbora - i u gradu i izvan grada moraju plaćati oni.

Neki pak smatraju kako bi svi trebali platiti jednako bez ikakvih iznimki. A oni koji pak ne mogu platiti, koji si to ne mogu priuštit, ovu s odluku dočekali s posebnim emocijama. 'Ja sam nezaposlena, žena s dvoje djece, nemam mogućnosti', rekla nam je kroz suze jedna Zagrepčanka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene